18 Ekim 2011 Salı

Penti 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Eskiden kıyafete göre çorap seçilirdi. Zaten öyle çok seçenekte yoktu. 57 ten, 500 siyah gibi kalıplar vardı. Şimdi moda çoraba göre kıyafet seçmek. O kadar çeşitli çoraplar varki, kıyafet yanında sönük kalıyor. Pentinin çorap konusundaki kalitesi ortada zaten bu seneki katalog çekimlerini profesyonel bir ekiple yapmışlar ve katalog yerine dergi hazırlamışlar. Penti mağazalrında verilen derginin çekimleri çok iyi. Ürün tanıtımları dışında sonbahar kış sezonuna ait trend önerileri kombinler var. Daha detaylı incelemek için buradan buyrun.







4 yorum:

  1. Penti son yıllarda kayda değer bir atak yaptı, geçen sene hayran kaldığım koleksiyonuna bu sene daha da güzellerini eklemiş, özellikle bordo diz üstü halkası olan çoraba bayıldım canım! :)


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  2. Ben de ona bayildim onundeki fiyonk hem sexy hem sempatik olmuş.. Evet aynen öyle her geçen sene daha iyi bir koleksiyon çıkarıyor. Fiyat kalite oranı da cok cok iyi cnm;) o yuzden de herkes modasına kavuşabiliyor..

    YanıtlaSil
  3. Penti bu sezonda güzel çoraplar çıkarmışa benziyor. Havalarda buz gibi olmuşken hemen bir pentiye gidip canlı canlı bakmak lazım:))

    çok öptümmm...

    http://ennstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. evet canım mağazalarda çok güzel modeller var ben yırtık gibi duran modelden aldım şortlarla çok hoş duruyor...ben de öptümm:)

    YanıtlaSil