4 Ekim 2011 Salı

tuzluk-biberlik

Etrafımdakiler kendi evim için aldıklarımı incelediklerimi gördüklerinde neden sende normal insanlar gibi ev eşyası satan yerlerden alışveriş yapmıyorsun diyorlar:) Bende gidip Esse, Mudo, Boyner, Bernardo gibi gelinlik yaşa gelmiş tüm hemcinslerimin alışveriş yaptığı yerlerden alınabilecek herşeyi alıp geldiğim için artık sırada orjinal şeylerin olduğunu düşünerek gece gündüz ne bulabilirim diye araştırmadayım. Eğer sizde benim gibi düşünüyor ve klasiklerin yanında biraz eğlence biraz orjinallik olsun diyorsanız. Buyrun buradan seçtiğim tuzluk biberlikler benim favorim switch me salt and papper shaker elektrik düğmesi gbi tuşun bir tarafına bastığınızda tuz diğer tarafına bastığınızda biber dökülmesi çok iyi düşünülmüş.Böcek şeklindekiler biraz ürkütücü ama onu da seven vardır mutlaka:)











2 yorum:

  1. Ya ben demin yorum yazmıştım, gitti mi, uçtu mu bilemedim. Neyse diyodum ki, çok orjinaller hepsi. Sofrada böcek fikri çok esprili gelse de ben taş şeklindekileri tercih ederim.
    9. izleyicin benim bu arada, ben de beklerim :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ben de böcek fikrine pek ısınamadım. Ewetttt 9.izleyicim olmussun. Çok yeniyim görüldügü gibi geliyorum ziyarete bloguna ;)))

    YanıtlaSil